Magda de Jong
Magda verzorgt uw voeten met passie
HomeBehandelingenTarievenBrancheorganisatieContactFavoriete links
Intake gesprek
Pedicurebehandeling
Voetreflexmassage
Metamorfose behandeling
Lymfedrainage
Hot Stone massage
Andullantie-therapie
Andullantie-therapie

Andullatie is een nieuwe, niet-medicamenteuze, compleet pijnloze  methode die via de Andumetic Massagematras veel klachten bij meerdere chronische aandoeningen kan verzachten. De ontwikkeling van de andullatietechnologie is gebaseerd op de onderzoeksdata gepubliceerd door buitenlandse en ook Vlaamse Universitaire instellingen (VUB, RUG, KUL).

 Het is geschikt voor mensen met chronische spier- en gewrichtsklachten (artrose, reuma, chronische rugproblemen). Het kan een hulpmiddel zijn bij fibromyalgie en CVS. Het herstelt het lichaam na het sporten, het geeft een algehele ontspanning en helpt dus in het verminderen van stress.

Een andullatiebehandeling duurt 15-30 minuten en door middel van infrarode warmte en mechanische vibraties worden bij de patiënt biologische resonanties opgewekt. Deze trillingen bereiken de lichaamscellen, waardoor er meer energie wordt geproduceerd. Ook wordt de  doorbloeding en afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem gestimuleerd. Dit geeft een totale stimulatie van de stofwisseling. Massage via andullatie gebeurt in liggende positie op een speciale matras met de onderste ledematen in een houding die de rug ontspant. De beste resultaten worden behaald als andullatietherapie met regelmaat wordt toegepast.

Waarom andullatie-matras?

  • Bij spierklachten (pijn, krampen, na het sporten).
  • Bij gewrichtsklachten (artrose, reuma).
  • Bij stresssituaties (algemene ontspanning, meer energie, beter slapen).
  • Voor stimulatie van doorbloeding.
  • Voor betere afvoer van afvalstoffen en lymfe.
  • Bij fibromyalgie en chronische vermoeidheid. 

 

 


HomeBehandelingenTarievenBrancheorganisatieContactFavoriete links